Inspirerende vergaderlocatie boven de rook van Rotterdam

Loft Studio Delft

zaal huren in de 100+ jaar oude kabelfabriek

 

Wil je een zaal huren of ben je op zoek naar een unieke en inspirerende vergaderlocatie in het hart van de Randstad, tussen Den Haag en Rotterdam? Hier kan je b.v. rustig en coronaproof vergaderen in een supertoffe ruimte. De midcentury inrichting en de hele sfeer laten je denken dat je in een New York Loft bent. Mensen worden altijd blij als ze binnen komen. Zeker zodra ze de schommel zien!

We hebben 2 grote ruimtes van ieder 225 M2, 6 M hoog! De Loft Studio is een fijne ontvangstruimte met open keuken. Hier wordt geluncht, geborreld en ook is dit de studio voor fotoshoots. Vanuit de Loft Studio via een tussendeur loop je zo de Blauwe Zaal in. Dit is een fijne vergaderruimte en natuurlijk ook perfect inzetbaar voor brainstormsessies, presentaties, trainingen, online events, you name it.

 

Unieke look

Zaal huren maar dan anders

Loft Studio Delft is een vergaderlocatie met een unieke look, een warme sfeer en een industriële / ruwe uitstraling. De ruimte is gevuld met veel mooi daglicht, de ramen zijn 4 meter hoog!

Vergaderen 

& andere zaken

VERGADEREN

t/m 50 personen 
v.a. €397

– Klik hier voor alle info

Events

& livestream

EVENTS

t/m 100 personen
v.a. €597

– Klik hier voor alle info

Mooie avonden 

& soms ook overdag

MOOIE AVONDEN

lezingen, workshops
dansfeestjes en meer leuks

– Klik hier voor alle info

Zaal huren – 5 redenen waarom deze locatie voor jou is:

5

Superfijne sfeer & veel daglicht.

5

Alle faciliteiten voor je vergadering of fotoshoot zijn aanwezig.

5

Genoeg en gratis parkeergelegenheid, dichtbij de afslag.

5

Delft ligt mooi centraal tussen Den Haag en Rotterdam.

5

Je kan hier lekker schommelen.

‘Prachtige locatie! Coronaproof en heel sfeervol!’

Sam

“Heerlijke locatie die uitnodigt om creatief te zijn, om out of the box te gaan. Dit komt door de locatie, de inrichting én door Suzanne. Haar ontvangst, haar meedenken, haar  ontzorgen en haar flexibiliteit zijn superfijn.”

Ferry

“Warm ontvangst door Suzanne, unieke locatie met bijzonder veel mogelijkheden. Van alle gemakken voorzien en parkeren kan gewoon voor de deur 😉 Een absolute aanrader! “

Desiree

Contactinformatie

Bezoekadres

Schieweg 15, Z1

2627 AN Delft

Ingang Noord 7
015 - 202 33 88

KVK  27297906

BTW NL002037478B39

Contactformulier

Wil je een offerte aanvragen of heb je gewoon een vraag? Superleuk! Dat kan via dit contactformulier of je stuurt een mailtje naar hello@loftstudiodelft.nl . Vermeld bij een offerte aanvraag wat je graag wil komen doen, welke datum en met hoeveel mensen je ongeveer of precies denkt te komen. Laat ook even weten of je iets van catering wil, dan kunnen we dat gelijk meenemen in de offerte.