ZigaForm version 5.5.1

PROGRAMMA
LEZINGEN

WORKSHOPS

MOOIE AVONDEN

Wij zijn dol op mooie avonden. Lezingen, workshops, dansfeestjes enz. Laten we vooral verbinden.

LEZINGEN – De meeste lezingen organiseren we samen met Petra Dakkenhorst. Zij legt verbinding met de sprekers en wij faciliteren! Naast de interessante lezingen/workshops houden we allebei van verbinden. En dus is er altijd na het programma tijd voor een drankje om zo nog even na te praten.

Een ‘kaartje’ reserveren doe je door op de knop te klikken. Als je vragen hebt kan ook altijd even mailen naar: program@loftstudiodelft.nl 

In de LOFT kan je betalen met pin, dit heeft onze voorkeur.

Dressing voor over courgettes

APRIL

22 april 2022

20:00 – 22:00

lezing – PETER TOONEN

BLIJF JEZELF – STAP UIT DE MATRIX

Een nieuwe samenleving vanuit het hart.

Een geschiedenisverhaal van duizenden jaren leven in een piramidale machtsstructuur. Het grote geheim dat al die tijd door de matrix verborgen werd en nu onthuld wordt, is dat wijzelf de goden zijn op wie wij wachten. Wat gaan we scheppen en hoe gaan we dat doen?

https://peter-toonen.nl

 

€15,-, inclusief een drankje in de pauze.

23 APRIL, SALSA NIGHT GAAT NIET DOOR!

29 april 2022

20:00 – 22:00

lezing – WILLEMIJN BESSEM

MEDIUMSCHAP

Een avond van mediumschap en muziek.

Willemijn stemt zich af op de geestelijke wereld voor inspiratie waardoor het ongeziene tot uiting kan komen in woorden, berichten en melodieën. Zij deelt de afgelopen 25 jaar met veel plezier haar ervaringen op het gebied van meditatie, mediumschap en intimiteit.

 

€11,-, inclusief een drankje in de pauze.

19 juni 2022

10:00 – 17:30

SHINE YOUR LIGHT

FOOD FOR YOUR MIND, BODY & SOUL

Ben je nieuwsgierig naar spiritualiteit, werk je graag aan je gezondheid en zoek je manieren om je vitaliteit te versterken? Heb je zin in inspiratie voor jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan is deze dag precies iets voor jou! Een dag vol food voor body, mind en soul.

Ontdek deze dag aspecten van jezelf tijdens een mooie dag vol inspirerende mensen en lezingen. Muziek, mediumschap, ademwerk, eten van het land, dansen en zoveel meer moois. Kom lekker neuzen bij de leuke stands of neem plaats in de grote zaal voor een lezing. Schuif aan voor een kopje soep of een lekker theetje.

 

https://www.loftstudiodelft.nl/shine/

 Vanaf €33

23 juni 2022

19:30 – 21:30

lezing – ROY WENTING

NEXT LEVEL YOU

In Next Level You leer je je bewustzijnsniveau en energie frequentie structureel te verhogen. Albert Einstein zei: “Problemen kunnen niet opgelost worden op hetzelfde bewustzijnsniveau waar ze zijn ontstaan”. De sleutel naar de oplossing ligt dus veranderen van bewustzijn, jouw interne energie frequentie. Deze Master Class leert je, net zoals je de knop van een transistorradio kunt draaien naar de gewenste frequentie, hoe je met de juiste tools en technieken op jouw innerlijke golflengte van rust, ruimte en vrijheid afstemt.

In Next Level You kijk je mee in de pannen van Roy Wenting’s eigen innerlijke evolutieproces. Je leert hoe je lastige ingrediënten als onrust, stress en mentale ruis door interne kooktechnieken transformeert naar rust, energie en helderheid. Met deze Master Class ontrafel je niet alleen je eigen interne hindernissen en blokkades, je gaat ook actief met ze aan de slag. Transformatieve yoga en adem technieken en reflectie tools om echt en diepgaand te transformeren en jouw bewustzijnsfrequentie structureel te verhogen.

Roy ondersteunde in de afgelopen 6 jaar zo’n 2.000 personen en professionals in hun persoonlijke innerlijke evolutie bij organisaties zoals RTL, Openbaar Ministerie, Engie, Rijksvastgoedbedrijf, Nestlé, SAP, Otis, Lightyear enz.. Roy bracht 3 jaar door in Aziatische ashrams, kloosters en yoga scholen, onderging zelf zo’n 6.000 uur aan transformatief werk en deelt zijn inspiratie, inzichten en technieken nu met personen en organisaties. Roy is auteur van Next Level You boek (verschijnt november 2022) en ontwikkelaar van de Next Level You app. 

https://roywenting.com

 

€35,-, inclusief koffie/thee in de pauze.

Contactinformatie

Bezoekadres

Schieweg 15, Z1

2627 AN Delft

Ingang Noord 7
2e etage
015 - 202 33 88

KVK  27297906

BTW NL002037478B39

Contactformulier

Wil je een offerte aanvragen of heb je gewoon een vraag? Superleuk! Dat kan via dit contactformulier of je stuurt een mailtje naar hello@loftstudiodelft.nl . Vermeld bij een offerte aanvraag wat je graag wil komen doen, welke datum en met hoeveel mensen je ongeveer of precies denkt te komen. Laat ook even weten of je iets van catering wil, dan kunnen we dat gelijk meenemen in de offerte.