ZigaForm version 5.5.1

PROGRAMMA
LEZINGEN

WORKSHOPS

MOOIE AVONDEN

Wij zijn dol op mooie avonden. Lezingen, workshops, dansfeestjes enz. Thema’s als bewustwording en zelfontwikkeling. Laten we vooral verbinden. ♥

LEZINGEN – De meeste lezingen organiseren we samen met Petra Dakkenhorst. Zij legt verbinding met de sprekers en wij faciliteren! Naast de interessante lezingen/workshops houden we allebei van verbinden. En dus is er altijd na het programma tijd voor een drankje om zo nog even na te praten.

Een kaartje kopen kan via de knop ‘reserveren’. Wil je liever reserveren en aan de deur betalen, stuur dan even een mailtje naar: program@loftstudiodelft.nl 

In de LOFT kan je zowel met pin betalen als met contant geld.

Deze mooie mensen zijn hier al geweest: Ard Pisa, Leonie Bos, Henry de la Croix, Bonnie Bessem, Ab Straatman, Willemijn Bessem e.a.

Dressing voor over courgettes

20 oktober 2022

Deur open: 19.30 | Start 20.00

muziek – THE WANDERER

Een Wanderer sessie van The Wanderer staat voor een dromerige en intense beleving. Met de overtuiging dat hun zielsliederen een medicijn zijn blijken deze sessies ontzettend waardevol voor het menselijk wezen.

De ervaring leert dat deze bijzondere liedjes en teksten diepere lagen kunnen aanspreken. De kracht van The Wanderer zit in de eenvoud en de ruimte die daardoor tussen de noten ontstaat. Die ruimte zorgt ervoor dat de luisteraar in een tijdloos moment wordt gezogen waarbij de liederen een innerlijke reis kunnen begeleiden. Fluisterend maatwerk voor hart en ziel om er in woorden een uitdrukking aan te geven.

 

€27,50 

Contactinformatie

Bezoekadres

Schieweg 15, Z1

2627 AN Delft

Ingang Noord 7
2e etage
015 - 202 33 88

KVK  27297906

BTW NL002037478B39

Contactformulier

Wil je een offerte aanvragen of heb je gewoon een vraag? Superleuk! Dat kan via dit contactformulier of je stuurt een mailtje naar hello@loftstudiodelft.nl . Vermeld bij een offerte aanvraag wat je graag wil komen doen, welke datum en met hoeveel mensen je ongeveer of precies denkt te komen. Laat ook even weten of je iets van catering wil, dan kunnen we dat gelijk meenemen in de offerte.