PROGRAMMA
LEZINGEN

WORKSHOPS

MOOIE AVONDEN

Wij zijn dol op mooie avonden. Lezingen, workshops, dansfeestjes enz. Thema’s als bewustwording en zelfontwikkeling. Laten we vooral verbinden. ♥

Wij zorgen zelf voor een fijne programmering en deze mooie mensen zijn hier al geweest: The Wanderer, Ard Pisa, Leonie Bos, Henry de la Croix, Bonnie Bessem, Ab Straatman, Willemijn Bessem e.a.

Praktische info:

  • De LOFT is helaas niet rolstoel toegankelijk.
  • Wanneer het buiten niet warm is, kan het koud zijn in de LOFT, dus kleed je dan warm aan.
  • Een kaartje kopen kan via de knop ‘reserveren’. Wil je liever reserveren en aan de deur betalen, stuur dan even een mailtje naar:  program@loftstudiodelft.nl 
  • In de LOFT kan je zowel met pin betalen als met contant geld.

Dressing voor over courgettes

16 september

19.30 – 21.00

€25 – incl. muntwater en koffie/thee in de pauze.

muziek – ILSE OVERSIER & MIKE VERLAAN

CONCERT & MANTRA ZINGEN

Welkom bij dit concert + mantra zingen met Ilse Oversier, begeleid door de percussie en handpan van Mike Verlaan.

Toen Mike en Ilse elkaar ontmoetten begin dit jaar en voor het eerst samen muziek maakten in het bos, zittend op het mos, ontstond er direct magie in hun samenspel!

​Deze avond zal Ilse beginnen met intuïtieve klanken die ontvangen worden in het moment, begeleid op de kwartse klankschalen. Daarna spelen zij nummers van het album ‘Language Without Words’ begeleid op gitaar. Deze nummers gaan over hoe Ilse veel geborgenheid en liefde vond in haar reis op aarde in de verbinding met de natuur en hoe de natuur spreekt en communiceert met ons in een taal zonder woorden. Want de aarde roept ons naar huis in deze veranderende tijden op aarde. Kun je haar horen?

Ilse zal jullie ook uitnodigen om samen onze stemmen te laten klinken en samen klanken te maken. Op het einde zingen we 2 of 3 matra’s met elkaar begeleid door de djembé en percussie van Mike.

 

 

06 oktober

19.30 – 22.00

Donatie (richtprijs €15-)  – incl. muntwater en koffie/thee in de pauze.

lezing – Daniël Deweduwen

GERMAANSE GENEESKUNDE

‘Mijn missie? Heel simpel. Ik wil je helpen. Ik wil je helpen bij het ontdekken (letterlijk: ont-dekken) van deze natuurlijke intelligentie van jouw lichaam en het vergroten van je bewustzijn. Een ontdekking die zorgt voor een krachtiger, gezonder en stromend leven.’

 

 

27 oktober

19.30 – 23.00

€20  – incl. muntwater en koffie/thee in de pauze.

lezing – ARD PISA – UITVERKOCHT!

ANCIENT MYSTERIES & ENERGIES

Ard is onder andere actief als onderzoeker, auteur en spreker. Eén van zijn passies is de oude geschiedenis.

Een aantal jaren geleden kwam hij achter het feit dat er nog nooit een mummie gevonden is een Egyptische piramide en dat piramides over de hele wereld zijn te vinden.

Hij was totaal onderste boven van deze feiten; want we hebben toch geleerd dat piramides oude graftombes zijn van de Farao’s? Niets is minder waar.

Na zijn bezoek aan Ancient Sardinië (Het Italiaanse eiland) wist Ard dat hij lezingen moest gaan geven om mensen te laten zien dat de geschiedenis veel meer is dan dat we geleerd hebben vanuit onze schoolboeken.

 

Contactinformatie

Bezoekadres

Schieweg 15, Z1

2627 AN Delft

Ingang Noord 7
015 - 202 33 88

KVK  27297906

BTW NL002037478B39

Contactformulier

Wil je een offerte aanvragen of heb je gewoon een vraag? Superleuk! Dat kan via dit contactformulier of je stuurt een mailtje naar hello@loftstudiodelft.nl . Vermeld bij een offerte aanvraag wat je graag wil komen doen, welke datum en met hoeveel mensen je ongeveer of precies denkt te komen. Laat ook even weten of je iets van catering wil, dan kunnen we dat gelijk meenemen in de offerte.