ACTIVITEITEN

IN KABELDISTRICT

LEUKE ADRESSEN 

 Tussen de bedrijven door bij ons in de LOFT is het soms wel tijd voor wat ontspanning. Een sportieve break of een lekkere proeverij zijn altijd leuke activiteiten om met je team te ondernemen. Hier in de oude fabriek, op Kabeldistrict, zijn veel diverse bedrijven gehuisvest waar je een leuk uitstapje naar kan maken. Hieronder een selectie met alle gegevens. Je kan zelf met hen contact opnemen voor verdere afspraken.

Je fiets of auto kan lekker bij de LOFT blijven staan want alles is op loopafstand.

WWW.DELFTSBLEAU.NL

Boulderen is een leuke en uitdagende activiteit om met vrienden of collega’s te doen. Tussen de meer dan 200 boulders zitten er altijd voldoende uitdagende, maar ook voldoende haalbare boulders voor iedereen.’

info@delftsbleau.nl

Maandag t/m donderdag 12:00 – 22:30 Vrijdag 16:00 – 22:30

WWW.PADELCITY.NL

We creëren een op maat gemaakt programma gebaseerd op het aantal deelnemers en jullie voorkeuren. Met duidelijke begeleiding kan iedereen snel aan de slag. Vul de gegevens hieronder in en we nemen spoedig contact op om samen jullie unieke padelervaring te organiseren!’

info@padelcity.nl

Maandag t/m zaterdag 9:00 – 23:00
Zondag 9:00 – 21:00

WWW.DEKOPERENKAT.NL

Rondleiding, workshop en/of een bierproeverij.

Een proeverij bij De Koperen Kat is een echte must. Een echte Delftse ontdekkingstocht tussen verschillende eigen bieren waar u een uur lang kan genieten van vier van de ambachtelijk gebrouwen echte Delftse bieren. Hierbij krijgt u ook uitleg over de smaak van de bieren en de herkomst van de naam. Dit alles vergezeld met een echte Delftse bitterballen.”

info@dekoperenkat.nl

Dagen en tijden in overleg met de brouwerij.

Contactinformatie

Bezoekadres

Schieweg 15, Z1

2627 AN Delft

Ingang Noord 7
015 - 202 33 88

KVK  27297906

BTW NL002037478B39

Contactformulier

Wil je een offerte aanvragen of heb je gewoon een vraag? Superleuk! Dat kan via dit contactformulier of je stuurt een mailtje naar hello@loftstudiodelft.nl . Vermeld bij een offerte aanvraag wat je graag wil komen doen, welke datum en met hoeveel mensen je ongeveer of precies denkt te komen. Laat ook even weten of je iets van catering wil, dan kunnen we dat gelijk meenemen in de offerte.