OVER
Suzanne Rensink
 ’s Studio Vergaderlocatie

Welkom in mijn Studio

‘Ik dacht dus, een beamer en een flipover en we hebben een vergaderlocatie. Dat was ook zo maar nu is het toch een beetje uit de hand gelopen……… 🙂 Inmiddels heb ik 2 mooie plekken gecreëerd, de LOFT en de Bestuurskamer. 

De LOFT is mijn studio. Ik ben fotograaf en inmiddels is deze supertoffe plek niet alleen meer voor photoshoots maar vooral als inspirerende vergaderlocatie ingericht. Grote groepen kunnen we hier ontvangen, evenementen en dat soort zaken. Ik fotografeer hier nog geregeld en heb er mijn donkere kamer. 

De Bestuurskamer is een voormalig fabriekskantoor gelegen onder de LOFT. Dit is ook echt een mooie plek geworden voor vergaderingen, trainingen e.d.  Beide ruimtes heb ik met liefde gecreëerd en ik hoop dat jullie er met net zoveel liefde van gaan genieten.’

Deze ruimtes zijn echt te gek als vergaderlocatie. Inspirerend en gewoon heel fijn om in te werken.

Suzanne Renserink

En wie kom je dan nog meer tegen in de LOFT?

Rosanne

Rosanne

Boekingen & host

Waneer je naar de LOFT mailt of belt is de kans groot dat je Rosanne aan de lijn krijgt. Op alle vragen heeft ze antwoord en alles wat er te regelen valt kan je aan haar over laten. Je voelt haar fijne energie meteen wanneer je met haar praat, de LOFT is als een thuis voor haar. 

Kom je haar ergens tegen in een moeilijke yoga houding? Dat kan hoor! Ze is holistische yoga-juf en geeft workshops voor vrouwen. 

 

Suus  (inderdaad, naamgenootje!)

Suus (inderdaad, naamgenootje!)

Host

Als je Suus tegenkomt gaat meteen de zon schijnen. Altijd vrolijk en positief. Ze is druk met haar studie en als er ergens een feestje is dan is Suus van de partij. In de LOFT zorgt ze altijd voor een fijne sfeer en dat is nou precies waar we blij van worden.

Vaak zijn er van die klus-klusjes te doen en Suus komt dan altijd even helpen! Wat sjouwen, in elkaar zetten, schoonmaken…dat soort dingen. Vrolijk muziekje op en gaaaaaaaan.

Website Loft Studio Delft op laptop

Annuleren

Mochten uiteindelijk de plannen veranderen en je wilt de boeking annuleren dan kan dat natuurlijk! Je kan kosteloos tot 30 dagen voor de boeking annuleren.
Daarna zijn de kosten 50%. Annuleer je binnen 7 dagen voor de boeking dan betaal je 100%.

 

Bel/mail ons gerust als je hier vragen over hebt.

 

Contactinformatie

Bezoekadres

Schieweg 15, Z1

2627 AN Delft

Ingang Noord 7
015 - 202 33 88

KVK  27297906

BTW NL002037478B39

Contactformulier

Wil je een offerte aanvragen of heb je gewoon een vraag? Superleuk! Dat kan via dit contactformulier of je stuurt een mailtje naar hello@loftstudiodelft.nl . Vermeld bij een offerte aanvraag wat je graag wil komen doen, welke datum en met hoeveel mensen je ongeveer of precies denkt te komen. Laat ook even weten of je iets van catering wil, dan kunnen we dat gelijk meenemen in de offerte.